Rolluiken & screens

Rolluiken zijn hoog isolerend en energiebesparend, bieden een grote mate van privacy, zijn geluidswerend en vormen een barrière voor inbraak.

Moderne rolluiken sluiten bovendien naadloos aan bij eigentijdse strakke vormgeving en behoeven nauwelijks onderhoud.

Het is dan ook niet vreemd dat we dit type zonwering steeds vaker plaatsen bij zakelijke- en particuliere klanten.

Screens zijn een uitstekende toepassing vanwege de grote windvastheid en de mogelijkheid tot vlakke montage. 

Zogenaamde RitsScreens zijn bovendien windvast en koppelbaar aan zon-en windautomaten waardoor schade aan zonwering tot het verleden behoort.

Een screen waarborgt ook overdag een stukje privacy omdat je dan alleen van binnen naar buiten kunt kijken.

We zien Screens steeds vaker op flats en op grote gebouwen, maar Screens zijn ook uitermate geschikt als zonwering voor woningen.

De Zonweerder levert Screendoeken in een oneindige hoeveelheid kleuren, zo past de Screen altijd bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand.

  WAAROM ROLLUIKEN

  • Minder energieverlies

  • Inbraakwerend

  • Isolerend

  • Meer privacy

  • Geluidsisolerend

  • Meer wooncomfort (vele kleuren en vormen verkrijgbaar)

   Nieuw:    Rolluik XS  =>    smalle lamellen, dus kleinere kast…

  Rolluiken weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk, insecten en inbrekers. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht.

  De rolluiken worden standaard voorzien met een aluminium omkasting die op maat gemaakt worden. De rolluiken zijn eventueel ook verkrijgbaar in een (half)ronde variant verkrijgbaar. Zowel het pantser als de lamellen zijn in diverse RAL kleuren verkrijgbaar, zodat de rolluiken een meerwaarde zijn voor uw woning (vraag naar de voorwaarden).

  De kast en lamellen van Heroal rolluiken zijn van hoogwaardig aluminium. De lamellen hebben een isolatiekern van polyurethaanschuim en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, kou en warmte.

  De sterke aluminium lamellen van rolluiken vormen een doeltreffende inbraakvertragende werking. Ook verkrijgbaar bij Dezonweerder zijn stalen rolluiken met politiekeurmerk (vraag naar de voorwaarden)

  De sterke aluminium lamellen van rolluiken vormen een doeltreffende inbraakvertragende werking.

  DeZonweerder levert ook stalen rolluiken met politiekeurmerk (vraag naar de voorwaarden)