Waarom knikarmschermen

  • Vrije doorloop

  • Creëren van een mooie uitstraling van uw tuin of balkon

  • Gesloten cassette bied uw doek volledige bescherming tegen weersinvloeden

  • Verlenging van uw woning en/of terras

  • Extreem grote breedtes (15 meter) en uitval (5 meter) mogelijk 

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft.

Knikarmschermen met gesloten cassettes bieden optimale bescherming, dankzij een zeer nauwkeurig sluitende cassette. U wordt beschermd tegen de zon, het doek wordt door de cassette in gesloten toestand beschermd tegen regen, wind en natuurlijk vuiligheid!

De meeste schermen hebben 2 bevestigingspunten (2-buis knikarmscherm).

Extra stabiliteit is mogelijk met behulp van speciaal beschikbare verlengde kapsteunen / plafondsteunen. Voor bepaalde situaties is het verstandiger om voor een 3-buis knikarmscherm te kiezen. Bij dit scherm heeft u de mogelijkheid om meerdere montagesteunen te gebruiken die op meerdere punten te bevestigen zijn. Voor hele grote uitvallen (500 cm) of extreme breedtes (1500 cm) wordt door DeZonweerder de schaararmscherm (Horecascherm) geadviseerd

We kunnen knikarmschermen voorzien van allerlei gemakken zoals geïntegreerde verlichting en terrasverwarming. Zo kunt u de hele dag genieten van het goede buitenleven!

Is uw schermdoek verweerd of vind u het design niet meer bij uw woning passen, treur niet. Wij kunnen uw oude schermdoek vervangen voor €35,- per m2. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en kijk hoeveel het u kan besparen. U heeft bij ons een ruime keuze aan kleuren, patronen en dessingroepen. Onze doekleveranciers Swela en Dickson hebben begin 2014 een geheel nieuwe collectie op de markt gebracht.